Garantie en assistentie
Home > After-sales > Garantie en assistentie

Garantie en assistentie

HET AIXAM-NETWERK VERZEKERT MIJN VEILIGHEID met ORIGINELE ONDERDELEN

De fabrikant standaardiseert de reserveonderdelen en verbindt zich ertoe zijn netwerk te leveren om de integriteit en de levensduur van uw AIXAM te garanderen.

REVISIE- EN ONDERHOUDSPROGRAMMA

AIXAM zet opleidingsprogramma's op voor alle technici
voor alle technici die bij de distributeurs aanwezig zijn. Het door AIXAM goedgekeurde netwerk heeft toegang tot de nieuwste
Het door AIXAM erkende netwerk beschikt over de meest recente informatie van de fabrikant over reparaties en onderhoud: kwaliteit, termijnen en prijzen zijn dus gegarandeerd.

BIJSTAND EN GARANTIEDIENSTEN

AIXAM garandeert zijn voertuigen voor 2 jaar onderdelen en arbeid, onbeperkt aantal kilometers en biedt u 2 jaar pechverhelping en onbeperkt aantal kilometers.

VAB PECHVERHELPING 24/24 - 7/7 IN HEEL BELGIË: BEL 078/222.222 EN GEEF UW CHASSISNUMMER DOOR


dienst na verkoop

Het AIXAM-netwerk profiteert van een optimale organisatie van de dienst na verkoop (permanente voorraad reserveonderdelen).

AIXAM heeft een uitgebreid netwerk in België en Europa. Meer dan 40 verkooppunten in België en 700 in Europa verspreid over 12 landen.
Het erkende AIXAM-netwerk is het bewijs van kwaliteit en de garantie voor de betrouwbaarheid van uw rijbewijsvrije auto. De AIXAM-distributeur zorgt voor de conformiteit van het merk. De teams zijn opgeleid in alle diensten die het merk aanbiedt:


- U adviseren over het aanbod van nieuwe AIXAM-voertuigen of over tweedehandsvoertuigen,
- U alle diensten aanbieden voor verzekering, financiering en garanties van het merk,
- U onderhouds- en reparatieoplossingen bieden voor uw model, dankzij de dienst na verkoop, met originele onderdelen van de fabrikant.